Hit The Sky

Hit The Sky

מלון
 

St. Christoph 6, זנקט אנטון אם ארלברג, טירול, אוסטריה

מצוין149 דירוגים מאומתים
8.2

₪758

התעריף הזול ביותר

תעריף ללילה

המבצעים הטובים ביותר לHit The Sky

זה הזמן לבדוק את המבצעים הטובים ביותר הזמינים לHit The Sky, כדי להבטיח את התמורה הטובה ביותר לאירוח שלך. מקומות האירוח עודכנו לאחרונה בתאריך 2025, ספטמבר 173.
ד' 24.09
ה' 25.09
סוג האירוח
קישור להזמנה
Double room, סוג המיטה לא ידוע
Double room, סוג המיטה לא ידוע
Double room, סוג המיטה לא ידוע
Double room, סוג המיטה לא ידוע
Double room, סוג המיטה לא ידוע
Double room, סוג המיטה לא ידוע
*הסכום כולל אומדן מיסים מקומיים ועמלות שיש לשלם בעת הצ'ק-אאוט.
המחיר ללילה 1, כולל עמלות, לא כולל מסים
המחיר הטוב ביותרהבטחה

אודות Hit The Sky

לגלות מידע חיוני, מתקנים ושירותים בHit The Sky, ולקבל תובנות למה ניתן לצפות מהאירוח שלך. המידע על מקום אירוח זה עודכן לאחרונה ב2025, ספטמבר 173.

טוב לדעת

זמן צ\'ק אין15:00
זמן הצ'ק-אאוט10:00
תשלום וביטולהמדיניות משתנה בהתאם לסוג החדר והספק.
מספר דלפק הקבלה+43 435 446 4281

הטבות ושירותים בHit The Sky

רשימה מקיפה של השירותים באתר, במבנה ובחדר שתמצאו ב-Hit The Sky
  • בריכה מקורה
  • מרכז ספא ובריאות
  • מסעדה
  • בר/טרקלין
  • Wi-Fi חינם
  • שירות חניה
  • אינטרנט אלחוטי זמין בכל האזורים
  • טלוויזיה עם מסך שטוח
  • טלוויזיה
  • טלוויזיה בכבלים או בלוויין

כללי

  • מרכז ספא ובריאות
  • מצעים
  • מגבות
  • כספת
  • עריסות זמינות
  • כרית נוצות
  • מטף כיבוי אש
  • מעלית
  • טלוויזיה עם מסך שטוח
  • מוצרי טיפוח חינם
  • שמפו
  • בריכה מחוממת
  • אזור טרקלין / טלוויזיה משותף
  • גלאי עשן
  • חימום
  • מקלחת
  • נגיש באמצעות מעלית
  • כרית היפואלרגנית
  • חדר(ים) מחוברים זמינים
  • בריכה מקורה
  • קיוסק חטיפים
  • שקע ליד המיטה
  • גישה עם כרטיס מפתח
  • ללא עישון
  • מסעדה
  • בר/טרקלין
  • אקספרס צ'ק אאוט
  • חניה
  • חנות בישום וטיפוח (Body soap)
  • מייבש שיער
  • בקבוק מים
  • טלוויזיה בכבלים או בלוויין
  • שטיח
  • נוף הרים
  • שירותים
  • נייר טואלט
  • סאונה
  • מתלה בגדים
  • פחי אשפה
  • טלוויזיה
  • שירות חניה
  • שולחן עבודה
  • חדר רחצה פרטי
  • צ'ק אין / צ'ק-אאוט פרטי
  • מלתחה או ארון
  • חניה פרטית

פעילויות

  • טיול רגלי
  • עיסוי
  • משחקי לוח/פאזלים
  • סקי
  • סקי אין / סקי אאוט

שירותים

  • מכירת שוברי סקי (Ski Pass)
  • לימוד סקי
  • תפריט תזונה מיוחדת (על פי בקשה)
  • אחסון ציוד סקי

חוות דעת על Hit The Sky

לקרוא ממקור ראשון ביקורות וחוות דעת של אורחים שהתארחו ב-Hit The Sky, ולקבל תובנות על חווית האירוח שלהם. עד היום, נוסעים ומטיילים כתבו 149 חוות דעת על Hit The Sky נתוני חוות הדעת עודכנו לאחרונה ב-2025, ספטמבר 173.
8.2
טוב מאוד149 דירוגים מאומתים
לא נמצאו חוות דעת. מומלץ לנסות להסיר מסננים, לשנות את החיפוש שלך, או לנקות הכל כדי לעיין בחוות הדעת.

תמונות של Hit The Sky

צפייה ב8 תמונותכולל החדרים, שירותים והמתקנים של Hit The Sky כדי לעזור לך לקבל תמונת מצב. תמונות של מקום אירוח זה עודכנו לאחרונה ב-2025, ספטמבר 173.

מלונות דומים לHit The Sky

לגלות מקומות לינה ואירוח נוספים ב-זנקט אנטון אם ארלברג המציעים חווית אירוח ואווירה דומים ל-Hit The Sky. בסך הכל, יש453 מלונותהמשרתים נוסעים ומטיילים בזנקט אנטון אם ארלברג. נתוני המחיר עודכנו לאחרונה ב-2025, ספטמבר 173.

לגלות את זנקט אנטון אם ארלברג

Hit The Sky ממוקם בכתובת St. Christoph 6 בשכונת בזנקט אנטון אם ארלברג. הנתונים על אתרים פופולריים עודכנו לאחרונה ב-2025, ספטמבר 173.

נקודות הציון הפופולריות ביותר

Galzigbahn Cable Car

16 דקות נסיעה

13.6 ק״מ

Galzigbahn Cable Car

16 דקות נסיעה

13.6 ק״מ

שדה התעופה הקרוב ביותר

שאלות נפוצות למזמינים בHit The Sky

פה אפשר למצוא תשובות לכל השאלות הנפוצות בנוגע להזמנות, שירותים, מדיניות ועוד בהזמנת אירוח בHit The Sky. השאלות הנפוצות עודכנו לאחרונה ב-2025, ספטמבר 173.
  • האם התמחור בHit The Sky משתווה למלונות בדירוג 4 כוכבים בזנקט אנטון אם ארלברג?

    המחירים ללילה בHit The Sky הם בדרך כלל זולים ב-23% בהשוואה למלונות בדירוג 4-כוכבים בזנקט אנטון אם ארלברג. למתארחים בHit The Sky, המחיר הוא כ-₪1,137 ללילה, מה שנחשב למחיר טוב בזנקט אנטון אם ארלברג עבור מלון בדירוג 4-כוכבים.

  • האם יש בריכה בHit The Sky?

    כן, בHit The Sky יש בריכה לאורחי המלון. באופן כללי, לבריכות במלון יש שעות פתיחה וסגירה, לכן מומלץ לבדוק זאת עם דלפק הקבלה לפני השימוש בבריכה.

  • מה הטלפון של Hit The Sky?

    לשאלות בנוגע לHit The Sky ובנוגע להזמנה שלך, יש לפנות ישירות לדלפק הקבלה בטלפון +43 435 446 4281.

  • האם יש Wi-Fi זמין בHit The Sky?

    כן, בHit The Sky יש גישה ל-Wi-Fi לאורחי המלון.

  • מהו זמן הצ'ק-אאוט בHit The Sky?

    בHit The Sky זמן הצ'ק-אאוט הוא 10:00, ניתן לבצע צ'ק-אאוט מאוחר יותר במידה וזה סוכם מראש עם דלפק הקבלה של המלון.

  • מה העלות של אירוח בHit The Sky, זנקט אנטון אם ארלברג?

    בממוצע, אורחים משלמים ₪1,137 ללילה לאירוח בHit The Sky. חלק מהמשתמשים מצאו חדרים חדרים במחירים נמוכים ביותר כמו ₪851 ללילה. לצפייה במבצעים העדכניים ביותר לתאריכים שלך, יש לעדכן את התאריכים בטופס מעלה.

  • האם יש מסעדה בHit The Sky?

    אכן כן - בHit The Sky יש מסעדה. אם בא לך להרים כוסית ופחות ארוחה, יש גם בר במקום.

  • מה החודש הזול ביותר לשהות בHit The Sky?

    על מנת לחסוך כסף על ההזמנה שלך בHit The Sky, כדאי לשקול לשהות בספטמבר, כאשר המחירים נמוכים בדרך כלל (₪421).

שאלות נפוצות נוספות

מיליוני ביקורות

ביקורות ודירוגים אמיתיים ממיליוני אורחים, בדיוק כמוך. הזמינו בביטחון את השהייה המושלמת!

מבצעי המלונות הטובים ביותר

HotelsCombined הוא מקור ליותר מ-3 מיליון מלונות ונכסים ומציג אותם במקום אחד כדי שיתאפשר לך להשוות את מקומות הלינה האידיאליים.

ביטול חינם

תוכניות משתנות - אנחנו מבינים את זה. וזו הסיבה שאתם יכולים לחפש ולהזמין מלונות ומקומות לינה בHotelsCombined מסוכנויות שמציעות ביטולים בחינם

חיפוש מלונות זולים עם HotelsCombined. פשוט לעשות שימוש בכלי המעולה שלנו hotel finder השוואת מחירים וחיפוש התעריף הזול והמשתלם ביותר ביעדים מובילים ברחבי העולם. מנוע החיפוש HotelsCombined חיפוש בין מאות אתרי הזמנת מלונות כדי לעזור לך למצוא דילים למלונות ולבצע הזמנה עבור מלונות המתאימים ביותר עבורך. מאחר ו-HotelsCombined מבצע חיפוש בין מגוון אתרי הזמנת מלונות בלחיצה אחת, ניתן למצוא מלונות מוזלים במהירות ובקלות. זה הזמן לקבל גישה למגוון דילים ומבצעים למלונות ולבצע הזמנה למלון היום ובקלות.